Over drGYNN

In mijn vak draait alles om het vrouw – zijn. De vrouw is divers en dat is mooi om te ervaren. Daarnaast ben ik altijd geïnteresseerd geweest in verschillende culturen, diversiteit, mogelijk komt dit door mijn gemengd bloed (Spaans, Indonesisch en Deens). Ik sta bekend om mijn open, niet veroordelende, houding.

Ik voel mezelf heel vitaal en gezond en barst altijd van de energie. Of dat nou komt door mijn mediterrane genen met hun heerlijke keuken en hun gave van het genieten van het leven? Of door de altijd positieve kijk op het leven wat mijn moeder me meegaf? Maar ik weet, dit gevoel, deze ‘sparkles’, wil ik verspreiden in de wereld. En dat doe ik nu.

10 jaar

Gynaecologe

20 jaar

Medische Kennis

1000-en

Vrouwen Geholpen

Mijn werk als gynaecologe

Opgeleid in het Erasmus MC Rotterdam heb ik bijna 10 jaar ervaring als allround gynaecologe op verschillende locaties. In de prachtige internationale kliniek ACIBADEM in Amsterdam behandel ik vrouwen met veel verschillende problemen. Variërend van menstruatieproblemen, hormonale disbalans, cystes, verzakkingen, urine-incontinentie, overgangsproblemen, anticonceptieadvies of een kinderwens. Het kan nodig zijn om een chirurgische ingreep te verrichten, dat doe ik dan zelf. Dit varieert van een hysteroscopie (kijken in de baarmoeder), laparoscopie (kijken in de buik) tot aan vaginale operaties waarmee ik verzakkingen of urine- incontinentie oplos.

Een bredere kijk

Naast reguliere behandelmogelijkheden, heb ik mij over de jaren heen verdiept in een breder palet van advies en mogelijkheden voor de moderne vrouw. Vrouwen worden namelijk veel ouder dan 100 jaar geleden. Dat brengt consequenties met zich mee: na de overgang liggen nog vele jaren voor ons. Mijn focus ligt erop dat vrouwen ook die jaren net zo gezond, gelukkig en stralend door kunnen brengen als de jaren voor de overgang.

In mijn privé leefstijl praktijk te Hardinxveld-Giessendam en online, neem ik alle tijd om je verhaal te horen en een breed advies te geven over gezondheid. Daarbij komen oa zaken als voeding, familie, achtergrond (verleden) en levenshouding aan bod.

In het nieuws

Columnist voor online magazine HOLISTIK

Voorwoord in ‘Herstel je hormonen in 10 stappen’ van Vivian Reijs

Een van de experts bij gezondheidsplatform FOOD FIRST

Wil je meer weten over hormonen en hoe je je beter kunt voelen door je leefstijl aan te passen?