drGYNN Events

drGYNN gaat op tournee door Nederland. Kom je me ontmoeten? De eerste workshop wordt gehouden in Rotterdam. Op vrijdag 30 oktober ben ik bij Rozen & Radijs; tropische binnentuin - je waant je in een oase van rust en ontspanning. Op die vrijdagavond houden we er een workshop over hormonen, gezond ouder worden, de overgang en welke leefstijl stappen je kunt maken. Maak er een gezellig avond uit van met een vriendin, buur, zus.

Inzicht in je hormonen

Hormonen meting

Praktische tips

.
zondag 4 oktober

ROTTERDAM

vrijdag 30 oktober

(in de buurt van) SCHIPHOL

zondag 8 november

UTRECHT

zondag 29 november

BREDA

Hormonen & Healthy Aging

De levensverwachting van vrouwen is in de afgelopen 150 jaar met meer dan 40 jaar gestegen. Als gynaecoloog en leefstijl coach help ik je uit te vinden hoe jij die jaren zo gezond, gelukkig en stralend mogelijk door te kunnen. In deze uitgebreide workshop staan je hormonen centraal. Hoe kun je je leefstijl aanpassen om van je hormoon gerelateerde klachten af te komen, ze in balans te houden en te voorkomen dat ze uit balans raken? Gezond eten – wat houd dat nu precies in? Rust en waarom we niet meer zo goed weten wat dit precies is. Maar ook de invloed van verstorende factoren op je hormonen zoals BPM in plastic, parabenen en stress. Wat kunnen we leren van landen waar vrouwen veel minder last hebben van hun hormonen en bijvoorbeeld de overgang?

Tijdens deze workshop krijg je praktische inzichten en tips over hormonen, voeding, beweging, andere leefstijl en medische oplossingen zoals hormoon suppletie. We starten met een hormoon meeting waar jij bent op basis van een quiz. Zo kun je met aandacht luisteren naar de tips en ze voor jezelf kunt toepassen. We hebben genoeg tijd voor jouw vragen en persoonlijk advies. De workshop is geschikt voor alle vrouwen van alle leeftijden – ouder worden doen we allemaal – en zeg nou zelf dat wil je toch zo gezond mogelijk kunnen doen?

Vraag het gratis e-boek aan "10 leefstijltips voor vrouwen"

Weet je nog niet zeker of je naar een workshop kan komen maar wil je wel graag meer weten over wat leefstijl kan doen voor je hormonen? Vraag dan nu het gratis e-boek aan. Je krijgt 10 tips die iedere vrouw kan toepassen. Je komt ook op onze mailing lijst waardoor je meer tips en adviezen krijgt.

      [/vc_row]