Ga nu GRATIS in 7 dagen meer leren over hormonen na je 40ste en aan de slag met leefstijl om overgangsklachten te verhelpen.

Volg mijn mini cursus en ga meer begrijpen over je hormonen, wat er veranderd als je ouder wordt en hoor van mij, ervaren gynaecologe en leefstijl expert, wat de overgang is. Hoor over andere vrouwen en wat zij met leefstijl hebben kunnen bereiken, zodat ook jij goed geïnformeerd de volgende stappen kunt zetten om met leefstijl aan de slag te gaan.

En dit allemaal helemaal gratis om te kijken of we bij elkaar passen. Want zo bereik jij het grootste resultaat. Doe je voor 7 dagen mee?

Mini Cursus: Met de Stroom mee door de Overgang

Deze gratis online mini cursus is een introductie tot hoe jij kunt beginnen met een nieuwe leefstijl waardoor je je overgangsklachten beter begrijpt en ze misschien wel kan laten verdwijnen. Voorbeelden uit de praktijk van drGYNN die ik met je deel in een 40 minuten video. Verder krijg je nog een 30 minuten yoga les speciaal voor hormoon balans, tips en een opdracht om het praktisch te maken voor jou. Dit allemaal verspreid over 7 dagen zodat je elke dag iets hebt om mee aan de slag te gaan.

Wil je meer leren over je de overgang en hoe andere vrouwen met leefstijl hun klachten konden verminderen? In mijn 7 dagen mini cursus krijg je: 

✔ Mijn introductie tot jouw nieuwe leefstijl
✔ 40 minuten expert video
✔ kennis, inzichten en ervaring van andere vrouwen
✔ 5 hormonen uitgelicht met tips hoe je die hormonen kunt beïnvloeden
✔ 4 relax oefeningen speciaal voor vrouwen in de overgang
✔ uitleg over belang van de juiste voeding met een heerlijk recept
✔ 30 minuten yoga sessie voor je hormonen
✔ officiële checklijst gebruikt door gynaecologen om te kijken of jij in de overgang bent

40 min video

Kennis, inzichten en ervaringen van andere vrouwen

Vele tips

recepten en oefeningen

30 min

yoga voor hormonen

Opdracht

En werk sheet

Schrijf je in voor de gratis mini cursus