drGYNN Offline

drGYNN gaat op tour door Nederland. Kom je me ontmoeten? Helaas zijn vanwege de maatregelen rond het Corona virus de evenementen nu online en gaan in September weer live van start op prachtige locaties. Maak er een gezellige middag of avond van met een vriendin, buur, zus etc. 

Workshops

Vrouwendag

Leefstijl Consult

Workshops

Dit zijn praktische workshops voor kleine groepen vrouwen over de overgang. Dit is relevant voor alle vrouwen tussen de 40 en 60 jaar met of zonder overgangsklachten. Wil je goed in je vel de tweede puberteit door? Kom naar deze workshop waar je meer leert over de vrouwelijke hormonen specifiek in de overgang. Ontvang praktische tips over hormonen, voeding, beweging en slaap en meer. Met genoeg tijd voor jouw vragen en persoonlijk advies. We gaan ook altijd aan de slag met een manier van beweging of ontspanning (yoga, buiten wandeling, meditatie).

zondag 11 oktober

FEMINITY, ROTTERDAM

vrijdag 30 oktober

ROZEN & RADIJS, SCHIPHOL

zondag 29 november

FUTURE DOME, BREDA

Vrouwendag 2021

Een keer per jaar komen we bij elkaar met 100 vrouwen met als thema ‘De Kracht van de Vrouw’. Er is een enorme positieve energie op de prachtige locatie in Culemborg, een verbouwde boerderij. Er zijn lezingen met gast sprekers, workshops, yoga, massages en vele stands waar je relevante holistische producten kunt vinden. In verband met Corona virus maatregelen schuiven we dit evenement op naar de herfst van 2021. 

CULEMBORGH

herfst 2021

Leefstijl Consult

Heb je behoefte aan persoonlijk advies? Een leefstijl consult geeft je 1 uur de tijd met dokter Ginny Chamorro. Dit bevat de intake waar uitgebreid nar alle aspecten van je leven worden gekeken, de balans opstellen (diagnose stellen) en het doorlopen van jouw brede en persoonlijke leefstijl advies.

LOKAAL CENTRUM VOOR GEZONDHEIDSZORG

HARDINXVELD-GIESSENDAM

€249