drGYNN Offline

Alle workshops worden door covid-19 maatregelen verschoven naar een nader te bepalen datum. De workshop in Rotterdam begin oktober was een groot succes en heel gezellig zo weer samen te komen met vrouwen. Helaas moeten we vanwege de corona maatregelen even de geplande data uitstellen. Als je je al hebt ingeschreven blijven de kaartjes gewoon geldig en laten we je zo snel mogelijk nieuwe data weten. 

Verder kun je me natuurlijk offline ontmoeten voor een leefstijl consult in mijn praktijk in de buurt van Dordrecht of al wandelend in Gorinchem. In dit een uur durende consult worden je medische situatie en huidige leefstijl in kaart gebracht en leer je welke stappen jij met je leefstijl kunt zetten om je al snel beter te voelen. De focus is persoonlijk en praktisch; je krijgt handvaten om het leefstijladvies in jouw situatie toe te passen.

Workshops

Praktische workshops voor kleine groepen vrouwen over hormonen. Relevant voor alle vrouwen tussen de 40 en 60 jaar met of zonder hormonal problemen. We gaan vanaf oktober op tournee met een nieuw thema ‘Healthy Aging in de praktijk – zorg voor je hormonen, zorg voor jezelf.’ Kom naar deze workshop waar je meer leert over de vrouwelijke hormonen bijvoorbeeld in de overgang. Ontvang praktische tips over hormonen, voeding, beweging en slaap en meer. Er is voldoende tijd voor jouw vragen en een persoonlijk advies. We gaan ook altijd aan de slag met een manier van beweging of ontspanning (yoga, buiten wandeling, meditatie).

vrijdag 30 oktober UITGESTELD

(in de buurt van) SCHIPHOL

zondag 8 november UITGESTELD

UTRECHT

zondag 29 november UITGESTELD

BREDA

Vrouwendag 2021

Een keer per jaar komen we bij elkaar met 100 vrouwen met als thema ‘De Kracht van de Vrouw’. Er is een enorme positieve energie op de prachtige locatie in Culemborg, een verbouwde boerderij. Er zijn lezingen met gast sprekers, workshops, yoga, massages en vele stands waar je relevante holistische producten kunt vinden. In verband met Corona virus maatregelen schuiven we dit evenement op naar de herfst van 2021. 

CULEMBORGH

herfst 2021