drGYNN Online

Waar je ook woont, je kunt nu meteen aan de slag met je vrouwelijke gezondheid en leefstijl adviezen van drGYNN krijgen via ons online aanbod van producten, voor ieders wensen en budget. 

Stralende Vrouw Traject

Online Leefstijl Consult

Online Analyse

Leefstijl Programma

Stralende Vrouw Traject

Met dit exclusieve traject van 3 maanden ga je diep tot aan de basis. Gedurende het traject begin je al aan je transformatie en integreer je veel persoonlijke tips en adviezen al in je leven waardoor je vaak al direct verschil merkt. Ik begeleid je gedurende dit proces, maar verwacht ook dat jij er vol voor gaat, dan zijn de resultaten het grootst. Tevoren moet je een vragenlijst invullen om te kijken of je hiervoor geschikt bent, lang niet iedereen komt hiervoor in aanmerking. 

3 MAANDEN TRAJECT

VIDEO GESPREKKEN

€1199

Online Leefstijl Consult

Heb jij behoefte aan diepgaand persoonlijk advies en begeleiding? Het online leefstijl consult geeft je een persoonlijk video gesprek met dokter Ginny Chamorro van ongeveer een uur waarbij ze een intake doet, persoonlijk advies geeft en begeleiding hoe dit advies in jouw leven te passen.

ONLINE SPREEKUUR

VIDEO GESPREK

€249

Online Analyse

Heb je behoefte aan persoonlijk advies en handboek? Dit is een geheel persoonlijk advies met meer informatie over de leefstijl stappen die jij kunt nemen om je beter te voelen. Dit gebeurt op basis van een uitgebreide vragenlijst en een dagboek dat je voor een week bijhoudt. Het persoonlijk advies wordt via e-mail als een mooi e-boekje naar je verzonden. 

ONLINE ANALYSE

PERSOONLIJK ADVIES E-BOEK

€79

Leefstijl Programma

Dit programma begint met een 1.5 uur durende online workshop, gevolgd door ondersteuning in de week erna.  In de workshop krijg je meer informatie over hormonen, je stresssysteem en hoe je je zelfgenezend vermogen in kunt schakelen. Het ondersteunend programma is een dagelijkse email met tips en opdrachten, inclusief een 75 min yoga sessie en een 30 min online gezamenlijk spreekuur met dokter Ginny Chamorro.

2 WEKEN LEEFSTIJL PROGRAMMA

MAANDAG 6 JULI

€29